Funny Garden Decor

Materijal: smola
Dimenzije: Dostupne su različite veličine
Tip sijalice: LED
Prekidač: Kontrola osvetljenja
Izvor napajanja: Ugrađena punjiva baterija
Napajanje: Solarna snaga
Run Time (potpuno punjenje): 6-8 sati

Product Details

Funny Garden Decor

Specifikacije

Materijal: smola

Dimenzije: Dostupne su različite veličine

MOQ: 500kom

Tip sijalice: LED

Prekidač: Kontrola osvetljenja

Izvor napajanja: Ugrađena punjiva baterija

Napajanje: Solarna snaga

Run Time (potpuno punjenje): 6-8 sati

OEM & ODM su dostupni, Kao fotografije, boja, dizajn, tekstura i veličina mogu se prilagoditi po zahtevima kupaca

Funkcionalna dekorativna dekoracija :

1. Funkcionalni vrtni dezen napravljen je od izdržljivog materijala smole koji je lagan i lagan za pokretanje. Dekorativni vrtni dekor se treba dovesti u zatvoreni prostor pre nego što se pojavi zamrzavanje.

2.SOLAR POWER - Ovaj zabavni vrtni dekor koristi prirodnu snagu sunca da upravlja amorfnim solarnim panelom koji upija svetlost tokom dana i puni 1.2V 600mAh Ni-Mh punjivu bateriju za upotrebu u mraku. Ovo eliminiše vašu potrebu za zamenom baterija ili instaliranjem skupog sistema napajanja na otvorenom.

3.LED SVETLOSTI - LED diode koriste samo deo energije žarljive svetlosti, što znači niže troškove energije. Oni obezbeđuju stabilan svetlosni izlaz tokom svog projektovanog životnog veka i mogu se ostaviti satima bez ikakvog incidenta ili posledica ako se dodiruju

4. Smešni vrtni ukras ima prekidač za uključivanje / isključivanje. Držite u položaju "uključeno" tako da će se napuniti tokom dana ako je sunčevo svetlo i automatski će se uključiti u mraku. Ostaće upaljena do 8 sati na pun račun. *

24.jpg

26.jpg


25.jpg

Zašto nas izaberite:

1. Dobra cena: proizvođač prodaje robu direktno bez skrivene naknade.

2.Bežanje dobrog ulaganja vlastitih uzoraka prema dizajnu kupca.
3.Imamo lep tim koji razvija uzorak, ne samo da proizvede sopstveni dizajn, već i dizajn kupca. Za vašu ideju, možemo da nacrtamo završenu fotografiju za vaše odobrenje u roku od 1 dana pre početka izrade uzoraka.

4. Sa našim moćnim timom. Mi možemo proizvesti milione komada smole svakog meseca kako bi zadovoljili vaše zapremine OEM naloga.

5. Posebne ponude: Da bismo održali našu konkurentsku prednost, mi stalno pokrećemo specijalne ponude za naše poklone za promociju, konzumiranje robe i usluge dizajna. Kontaktirajte našu prodajnu ekipu kako biste saznali kako vam možemo pomoći da uštedite mnogo novca.


Hot Tags: funny garden dekor, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni

Upit

Srodni proizvodi